Skip to Navigation

Hanna Zetterberg

Till dig som har något viktigt att säga

webb 320 pixlar langsta kant-5

Jag kan hjälpa dig att hitta strategier för att dina budskap ska nå fram till media, politiker, partier och allmänheten. Du får råd om hur du på bästa sätt ska agera och kommunicera gentemot din omvärld. Tillsammans kan vi expandera och förbättra ditt handlingsutrymme, och analysera vilka konsekvenser dina olika beslut kan få.

Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer eller vill ta en fika för att tillsammans diskutera möjligheter att profilera din organisation, lyfta en fråga till dagordningen eller förändra världen, i alla fall lite grann! signature

 

Moderator och samtalsledare

Behöver du någon som håller i trådarna och driver diskussionen framåt så kan jag göra det. Det kan handla om större debatter, forskningskonferenser eller mer interna möten.

Läs mer: Moderator och samtalsledare

 

Framträdandeträning

Att vara kompetent i sin yrkesroll eller ha stor sakkunskap är inte samma sak som att kunna förmedla sitt budskap. Jag blir ditt stöd för att hitta ditt sätt att kommunicera. Det handlar om retorik och argumentation, men minst lika mycket om själva framträdandet och det förtroende du lyckas skapa hos dina åhörare.

Läs mer: Framträdandeträning

 

Kommunikation och strategi

Jag kan hjälpa organisationer, föreningar och företag att bli bättre på kommunikation eller hitta bra strategier för att nå ut med sina frågor, men mitt mål är att organisationen på sikt själv ska lära sig att göra det själva. Det egna engagemanget är den viktigaste möjligheten att påverka andra!

Läs mer: Kommunikation och strategi